Vores værdier

Vores værdier

 

Vi sætter en ære i, at vores håndværk i orden. Når et produkt har været i vores hænder, har det fået behandling i verdensklasse, og vi sender det stolt videre til kunden i vished om, at det ikke kunne være gjort bedre.

 

Det er vigtigt for os at yde en god service, så vores kunder er trygge og føler sig godt behandlet. Trygheden kan vi give, ved at vi er sikre på, at vi leverer de bedste produkter og yder markedets bedste service. Vi tager os tid til at lytte og forklare, når kunden har brug for vores rådgivning og hjælp til at få udstyr til at fungere upåklageligt. Nogle gange kan et problem, der er stort for kunden, klares over telefonen - måske var det en betjeningsfejl - og det kan vi sammen løse, fordi vi lytter og tager os den tid, der skal til. 

 

Vi har et helt unikt system til at holde styr på alle vores kunders produkter, serviceeftersyn etc., og det er med til at give os en helt særlig service, hvor både vi og kunden kan følge de enkelte produkters historik fra vugge til grav. Det giver tryghed for kunden, og vi kan på denne måde give vores kunder den bedst mulige behandling.